Bucegi


Nu o sa incepem prin a scrie detalii tehnice despre Bucegi, mai ales ca informatiile pot fi gasite foarte usor in carti, pe site-uri etc. Nu am face decat sa copiem ceea ce au mai scris/spus si altii. In plus toata lumea ajunge in Bucegi, la Babe, la Sfinx sau la Crucea Caraiman.

Insa dorim sa-ti aratam cum se simt Muntii Bucegi prin traseele parcurse de catre noi, pe care le enumeram mai jos, iar daca putem, te ajutam cu drag cu informatii despre acesti munti.
Stim, daca o sa dai un search pe Google, in aceasta era a tehnologiei, o sa gasesti sute de informatii cu privire la trasee, marcaje si altele, dar din aceste articole poate lipseste adevarata pasiune pentru munte, cea pe care, speram ca noi am surprins-o prin postarile noastre, strabatand in lung si in lat acesti munti.
Si totusi sa spunem ca Muntii Bucegi ating inaltimea maxima prin Vf. Omu – 2505 m.
 
In Bucegi a inceput dragostea noastra pentru munte, desi credem cu o convingere berbeceasca: Muntele se simte, dragostea pentru el se naste cu tine, trebuie doar sa o lasi sa vina, sa o atragi la tine.

Si cateva imagini din Bucegi: Munții Bucegi în 30 de IMAGINI

Postari cu si despre Muntii Bucegi:

10.06.2017: Ziua 1: Munții Bucegi: Moieciu de Sus – Refugiul Ștrunga – Vf. Bucșa – Moieciu de Sus; Ziua 2: Masivul Piatra Craiului: Zărnești – Prăpăstiile Zărneștilor (retur)
18.07.2017: Munții Bucegi: Cu Amalia și Corina; Ziua 1 – Cascada Urlătoare; Ziua 2 – Gura Diham
13.08.2017: Munții Bucegi: Ziua 1: Sinaia – Cabana Stâna Regală – Piciorul Pietrei Arse – Cabana Piatra Arsă; Ziua 2: Cabana Piatra Arsă – La Cetate – Cota 1400 – Sinaia
01.06.2018: Munții Bucegi: Ziua 1: Traseu (nemarcat) pentru o zi din Moieciu de Sus; Ziua 2: Traseu (neterminat) pentru o zi din Şimon; Ziua 3: Traseu pentru o zi: Poarta – Cascada Urlătoarea Clincii – Poarta
09.06.2018: Munții Bucegi: Traseu pentru o zi: Sinaia – Poiana Stânii Regale – Poiana Țapului – Cascada Urlătoare – Bușteni & pe șosea DN1 (Bușteni – Poiana Țapului – Sinaia)
Reclame

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.