Poteci Însorite la Știrile PRO TV


Poteci Insorite a aparut si la televizor, la Stirile PRO TV.

Ne aflam intr-o plimbare de doua zile prin orasul Targoviste, unde am participat si la Festivalul Medieval Dracula. Mai multe detalii privind aceasta plimbare prin Targoviste puteti gasi accesand urmatorul link: Oraş Târgovişte: Grădina Zoologică Târgovişte; Parcul Chindia; Complexul Muzeal „Curtea Domnească”; Ruinele Palatului Domnesc; Turnul Chindiei; Muzeul Tiparului şi al Cărţii Vechi Româneşti; Festivalul Medieval Dracula 15-17 iunie 2019; Muzeul de Istorie; Muzeul Naţional al Poliţiei Române; Muzeul Evoluţiei Omului şi Tehnologiei în Paleolitic

Ce inseamna Festivalul Medieval Dracula?
Conform www.tonybulandra.ro: „Festivalul Medieval Dracula, ajuns la cea de-a VI-a editie, doreste sa fie o reiterare a unui trecut istoric valoros si plaseaza evenimentele mult dincolo de caracterul comercial in incercarea de a crea comuniunea autentica a „breslelor” zilelor noastre. In aceste trei zile renaste acel sentiment unic al apartenentei la neamul romanesc.

Din zori si pana in seara, mult dupa chindie, mestesugarii ne asteapta la ateliere in care invatam sa construim obiecte de arta medievale, iar cavalerii ne arata cum se lupta inainte haiduceste, cu sabia sau arcul in mana. Vor fi prezentate: spectacole cu foc, recitaluri de muzica medievala, dansuri si costume medievale, spectacole pentru copii, artisti pe picioroange, cascadori si, nu in ultimul rand, spectacole istorice.

Am avut emotii pentru ca a fost prima data cand mi se lua un interviu de catre o televiziune (reporter Marius Buga). Corina a fugit din fata camerei, mi-a lasat mie toata celebritatea. :-))
Nu a fost un interviu despre ceea ce facem noi (eu si Corina) ca si activitati in cadrul blogului nostru, insa ne-am amuzat ca o sa apar la televizor. Si culmea chiar asa a fost.
Cand ne-am intors in pensiune, in aceeasi seara, ne-am uitat la TV, insa nu am vazut stirea, abia in urmatoarea zi.

Stirea si video pot fi vizualizate aici: Cetatea care a căpătat aer medieval. Luptă între cavaleri și dansul domnițelor la Târgoviște.

2 comentarii

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.