Cabane şi Pensiuni montane din România (informații şi opinii) – Partea 2


Pentru că am mai “vizitat” și alte pensiuni după ce am scris primul articol despre Cabane și Pensiuni (Cabane şi Pensiuni montane din România (informații şi opinii) – Partea 1), am decis că a venit momentul să scriu o nouă postare cu altă serie de pensiuni la care ne-am cazat ulterior acelei postări și despre care vreau să vă împărtășesc și vouă părerile. Din fericire nu am mai avut experiențe negative ca cea cu Cabana Veche din Azuga. Sper să vă fie de folos informațiile de mai jos și dacă aveți experiențe pe care doriți să le împărtășiți de la una din pensiunile vizitate de către noi sau chiar și despre alte pensiuni/locuri de cazare, vă invit să lăsați un comentariu în care sa ne spuneți părerea voastră.

Pensiunea Maria – Bușteni

Altitudine: 850 m, în Stațiunea Bușteni
Acces: cu trenul sau mașina personală
Capacitate: 4 camere matrimoniale la mansardă, 5 camere duble cu balcon la primul etaj
Utilități: toaletă și apă curentă, încălzire prin calorifere, lumină electrică, camerele sunt dotate cu baie proprie, televizor în fiecare cameră, parcare, internet wireless, loc amenajat pentru grătar
Contact: 0766.393.501 / 0723.201.892
Prețuri cazare: 80.00 lei/noapte cameră dublă, 100.00 lei/noapte cameră triplă
Informațiile au fost găsite pe www.turistinfo.ro. Toate drepturile aparțin turistinfo.ro.

Pensiunea Maria – Busteni
Pensiunea Maria – Bușteni

Păreri personale: Un loc foarte curat și liniștit unde îți poți petrece concediul sau un weekend în care dorești să uiți de agitația din oraș. Am fost aici cu ocazia zilei de naștere a fratelui meu și ne-am simțit extraordinar. Gazdele au fost primitoare și ne-au oferit tot confortul de care am avut nevoie. Nu primesc grupuri sau turiști dornici de petreceri și nici animale de companie. Noi ne-am simțit foarte bine și am spus că vom reveni cu siguranță aici când vom dori să ne relaxăm sau chiar și când avem nevoie de un loc odihnitor după un traseu lung și obositor.

Pensiunea Stella DrăgușSâmbăta de Sus

Altitudine: Aproximativ 1400 m
Acces: se poate ajunge doar cu mașina, se află situată la 2 km de Mănăstirea Sâmbăta de Sus
Capacitate: 8 camere duble, un apartament de 2 camere
Utilități: toaletă și apă curentă, încălzire prin calorifere, lumină electrică, camerele sunt dotate cu baie proprie, televizor în fiecare cameră, balcon la fiecare cameră, parcare, internet wireless, loc amenajat pentru grătar
Contact: 0725.919.113, rezervările se pot face și pe site-ul pensiunii: https://pensiunedrăguș.ro/
Prețuri cazare: 110.00 lei/noapte/cameră tarif standard și 120.00 lei/noapte/cameră tarif weekend pentru cameră dublă, 160.00 lei/noapte/apartament tarif standard și 180.00 lei/noapte/apartament tarif weekend pentru apartament
Informațiile au fost găsite pe www.turistinfo.ro și https://pensiunedrăguș.ro/. Toate drepturile aparțin turistinfo.ro și pensiunedragus.ro.

bsh
Pensiunea Stella Drăguș – Sâmbăta de Sus

Păreri personale: Un loc liniștit, unde te poți odihni foarte bine. Am fost cazați aici cu ocazia cursei RGF 2017. O pensiune curată, călduroasă și spațioasă, perfectă pentru un concediu petrecut în mijlocul naturii. Mâncarea a fost foarte gustoasă și în cantitate suficientă, au produse tradiționale foarte sănătoase și gustoase.

Pensiunea Izvorul Muntelui – Moieciu de Sus

Altitudine: cuprinsă între 800 m și 1200 m
Acces: se poate ajunge doar cu mașina, este situată în stațiunea Moieciu de Sus
Capacitate: 8 camere duble, 2 apartamente
Utilități: toaletă și apă curentă, încălzire prin calorifere, lumină electrică, camerele sunt dotate cu baie proprie, televizor în fiecare cameră, balcon la fiecare cameră, parcare, internet wireless, loc amenajat pentru grătar, loc de joacă pentru copii
Contact: 0745.164.334, 0757.068.233
Prețuri cazare: 110.00 lei/noapte/cameră, 160.00 lei/noapte/apartament
Informațiile au fost găsite pe www.turistinfo.ro. Toate drepturile aparțin turistinfo.ro.

Izvorul Muntelui – Moeciu de Sus
Pensiunea Izvorul Muntelui – Moieciu de Sus

Păreri personale: Pensiunea este situată într-un cadru mirific ce pare a fi rupt din poveștile frumoase ale copilăriei. Un loc în mijlocul naturii care te umple de liniște, bună dispoziție și te face să uiți de grijile cotidiene, de agitația orașelor și de stresul zilnic. Gazdele sunt foarte amabile și fac tot posibilul să te simți minunat și să nu îți lipsească nimic ce ar putea strica sejurul. Un loc unde ne-am simțit minunat și unde ne dorim să revenim.

Pensiunea Căprioara – Bușteni

Altitudine: 850 m, în stațiunea Bușteni
Acces: cu trenul sau mașina personală
Capacitate: 13 camere duble
Utilități: toaletă și apă curentă, încălzire prin calorifere, lumină electrică, camerele sunt dotate cu baie proprie, televizor în fiecare cameră, minifrigider, balcon la fiecare cameră, parcare, internet wireless, loc amenajat pentru grătar
Contact: 0724.357.644
Prețuri cazare: 90.00 lei/noapte/cameră
Informațiile au fost găsite pe www.turistinfo.ro. Toate drepturile aparțin turistinfo.ro.

Pensiunea Caprioara – Busteni
Pensiunea Căprioara – Bușteni

Păreri personale: Am venit aici în micul concediu petrecut cu Amalia, de aceea am căutat o pensiune care are un confort mai mare și de asemenea un pat spațios. Pensiunea nu ne-a dezamăgit. Ne-a oferit condițiile așteptate. Este un loc primitor, curat, liniștit ce îți oferă posibilitatea de relaxare și liniște pe care îți dorești să o găsești în mijlocul naturii. Un loc foarte bun de petrecut câteva zile la munte sau chiar un concediu, în special pentru familiile ce au și copii.

Pensiunea Dor de Moieciu – Moieciu de Sus

Altitudine: Cuprinsă între 800 m și 1200 m
Acces: se poate ajunge doar cu mașina, este situată în stațiunea Moieciu de Sus
Capacitate: 13 camere duble, 2 apartamente
Utilități: toaletă și apă curentă, încălzire prin calorifere, lumină electrică, camerele sunt dotate cu baie proprie, televizor în fiecare cameră, balcon la fiecare cameră, parcare, internet wireless, loc amenajat pentru grătar, loc de joacă pentru copii
Contact: 0740.076.755
Prețuri cazare: 100.00 lei/noapte/cameră, se poate servi micul dejun – prețul este 20.00 lei/persoană. Pentru weekend tariful este suplimentat cu 10.00 lei/cameră.
Informațiile au fost găsite pe www.turistinfo.ro. Toate drepturile aparțin turistinfo.ro.

Dor de Moeciu – Moeciu de Sus
Pensiunea Dor de Moieciu – Moieciu de Sus

Păreri personale: O pensiune frumoasă, curată și așezată într-o zonă minunată.
Pensiunea îți oferă tot confortul de care ai nevoie pentru a petrece câteva zile la munte. Mâncarea este foarte gustoasă, se servesc doar bucate tradiționale și cele mai multe sunt preparate de către proprietarii pensiunii. Raportul calitate preț este unul excelent.
Gazdele au fost puțin cam prea curioase și ne-am simțit într-un fel supravegheați în mod exagerat. Probabil pentru că am fost un grup mai mare și am sărbătorit ziua de naștere a doi dintre prietenii cu care am mers. Le-a fost teamă să nu le spargem vesela sau să facem pagube pensiunii. Eu sper că nu am dezamăgit și nu au ce să ne reproșeze.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.