Buletin Informativ: Înființăm secțiunea de Ştiri Montane


Am decis sa infiintam aceasta sectiune de stiri montane pentru ca mereu am fost constienti de pericolele pe care le poti intalni constient sau inconstient atunci cand mergi pe munte, cand faci drumetii sau alte activitati ce se desfasoara pe munte.
Astfel speram ca prin puterea exemplului sa atingem ideea principala: Asa nu!

Pentru ca si noi am fost intr-o situatie riscanta cand am vrut sa mergem pe un traseu inchis (era iarna), am constientizat ca o drumetie se poate transforma in orice moment intr-un accident, nu neaparat din inconstienta, ci din dorinta de a atinge obiectivul propus.
Astfel a luat viata pagina „Ştiri Montane” in care vom centraliza stirile aparute in presa ce au ca subiect activitatile petrecute pe munte.

Aici nu veti regasi doar stiri despre accidentele ce au avut loc pe munte, pericole, ci si stiri si informatii publicate despre trasee montane noi sau remarcate, activitati ale salvamontistilor, trasee de MTB si tot ce este nou pe munte.

Speram ca vom gasi cat mai putine stiri negative si cat mai multe stiri despre lucrurile frumoase pe care le intalnim pe potecile muntilor.
Speram ca stirile citite ii vor face pe multi sa constientizeze pericolul la care se supun atunci cand nu respecta regulile cu privire la echipament, atentionari meteo, etc.

Pagina poate fi accesata prin intermediul link-ului Știri montane.

IMG_20170120_074243_873

Anunțuri

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s